Privatnost

Ko smo mi Naša veb adresa je: http://vvv.sund.rs. Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo Comments Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, kao i IP adresu posetioca i string korisničkog agenta pretraživača da bismo otkrili spam. Anonimni niz sa vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva heš) može se dati Gravatar službi da vidi da li je koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara. Mediji Ako postavljate slike na veb lokaciju, trebali biste izbjegavati slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS).

Posetioci sajta mogu da preuzmu i izvuku sve podatke sa sajta. Kontaktni obrasci Cookies Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i veb lokacije u kolačićima. Ovo je za vas, tako da ne morate ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana. Ako imate nalog i prijavite se na ovaj sajt, postavićemo privremeni kolačić da odredimo da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač. Kada se prijavite, mi ćemo takođe podesiti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavljivanje i izbora ekrana. Login kolačići traju dva dana, a opcije ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID posta koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana. Ugrađeni sadržaj sa drugih Veb lokacija Članci na ovoj lokaciji mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju. Ovi veb sajtovi mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje trećih strana i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj veb sajt.

Analitics S kim dijelimo vaše podatke Koliko dugo čuvamo vaše podatke Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci ostaju neograničeno zadržani. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, uređuju ili brišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime).

Administratori veb stranica takođe mogu da vide i uređuju te informacije. Koja prava imate nad svojim podacima Ako imate račun na ovom sajtu, ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezeni fajl ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da mi imamo bilo kakve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte. Vaše kontakt informacije Dodatne informacije Kako štitimo vaše podatke Koje procedure kršenja podataka imamo Od kojih trećih strana dobijamo podatke Kakvo automatizovano donošenje odluka i / ili profilisanje radimo sa korisničkim podacima Zahtjevi za objavljivanje propisa industrije