O nama

Kao grupa pojedinaca koja poseduje određene kvalitete i znanja iz oblasti medicine i zdravstva, odlučili smo da pokrenemo ovaj sajt kako bismo korisnicima približili pojam zdravog života i pravilne ishrane. Neizostavni dio zdravog čoveka jeste i redovno vežbanje koje doprinosi boljem zdravlju i generalno boljem psihičkom stanju.

Tokom godina, imali smo razne klijente i ljude koji su hteli da svoj život učine boljim i u tome su uspeli uz našu pomoć. Upravo su oni zaslužni za naš uspeh i sve ono što smo postigli do sada u ovome što radimo, jer mislimo da nema bolje preporuke i reklame od one kada Vas, neko kome ste pomogli, pohvali i preporuči nekome drugom. Ne plaćamo nikakve reklame, već postojimo čisto zahvaljujići našim klijentima.

Naš tim je sastavljen od nekoliko eksperata iz oblasti medicine ali i sporta, jer se upravo ove dve oblasti nadopunjuju i čine Vaš život boljim ukoliko pratite određene korake i pridržavate se saveta. Ovaj sajt ne služi za reklamiranje niti za promociju naših znanja, već za osveštavanje ljudi. Od suštinskog značaja su zdrava ishrana i redovan trening, jer samo tako možete ostati zdravi telom i duhom! Za sve informacije i dodatna pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i pitate sve što Vas interesuje!

png-fitness-rush-f-tness-club-424