Izaberite jedan od tri najbolja modela bicikla za vežbanje i trenirajte kod kuće!

Da li možda preferirate da vežbate kući sami? Nervira Vas kada dođete u teretanu i ne možete da vozite biciklo jer je zauzeto a mrzi Vas da čekate dok kolega završi? Imamo pravo rešenje za Vas! Predstavljamo Vam 3 najbolja bicikla za vežbanje kod kuće! Više ne morate da čekate na red za biciklo niti da idete u teretanu, sada možete kod kuće da vozite biciklo i uživate u svojoj slobodi i miru! Svaki bicikl je poseban na svoj način i ističe se po jedinstvenosti i originalnosti, što znači da nećete pogrešiti koji god model da odaberete!

Pre odabira, savetujemo Vam da o svakom modelu pročitate detaljno kako biste našli odgovarajući model za Vaše potrebe. Iako su svi modeli vrhunskog kvaliteta, bilo bi dobro da prvo odlučite šta Vama najviše odgovara i treba, te da onda odlučite koji model je za Vas.

Sunny Health & Fitness Evolution Pro Magnetic Belt Drive Indoor Cycling Bike

Ovaj bicikl predstavlja odličan izbor za sve koji traže model koji je ekonomičan, praktičan i inovativan. Odličnog dizajna, ovaj model ima dugme koje nakon što pritisnete, zaustavlja bicikl momentalno. Ovu meru sigurnosti ne viđamo baš kod svih modela bicikala za vežbanje.

Bike

Različiti nivoi opterećenja mogu da simuliraju vožnju na usponu, pa tako imate osećaj kao da vozite pravi bicikl uz planinu. Sistem je veoma lak za održavanje, i ne zahteva dodatno podmazivanje niti čišćenje. Podržava težinu do 140kg, uz mogućnost podešavanja sica kako bi se osigurao najudobniji položaj za Vaše telo.

NordicTrack GX 4.7 Exercise Bike

Nešto ekonomičniji model dolazi od poznatog brenda koji godinama opslužuje teretane. Inovativnog dizajna, ovaj bicikl Vam omogućava da veoma lako „uskočite“ i krenete sa vežbanjem, a isto tako i „iskočite“ i prekinete trening. Sedalo ima naslonjač koji osigurava podršku za lumbalni deo tela, omogućavajući Vam da vozite nekoliko sati bez umaranja.

Ekran na dodir omogućuje lako upravljanje i podešavanje opcija, kao i personalizaciju bicikla. Ovaj model podržava opterećenje do 140kg, a takođe ima i držač za vodu, kako biste ostali hidrirani tokom Vašeg treninga i vožnje.

6 Marcy Exercise Upright Fan Bike

Iako je ovaj model napravljen prvenstveno za žene (prvenstveno zbog svog dizajna), ni muškarci neće ostati ravnodušni prema ovom modelu! Čelična konstrukcija osigurava mnogo kilometara vožnje na ovom biciklu, i omogućuje Vam sigurnost i čvrstinu pri vožnji. Pored toga što Vam prvenstveno noge rade na ovom biciklu, dizajn upravljača bicikla je tako napravljen da Vam i gornji deo tela vežba tokom vožnje. Na taj način pogađate razne grupe mišića i u isto vreme trenirate veći broj istih.

71OoybnLn4L._SL1500_

Na upravljaču se nalazi i LCD monitor koji prati brzinu, pređenu distancu u metričkim i imperijalnim jedinicama, otkucaj srca kao i broj potrošenih kalorija.  Dok većina bicikala dolaze sa točkom, ovaj model dolazi za ventilatorom koji, kako brže pedale okrećete, povećava otpor i tako podiže opterećenje koje Vaši mišići trpe. Uz to, imate i besplatno hlađenje tokom vožnje! Da bi model bio pogodan za ljude različitih visina, proizvođač je napravio i samopodesivi sic, koji se možete jednim potezom spuštati i podizati.